В необятния свят на грижата за кожата може да бъде

...
 В необятния свят на грижата за кожата може да бъде
Коментари Харесай

Революция в грижата за кожата на лицето с био серумите на Florence Organics

 

В необятния свят на грижата за кожата може да бъде предизвикателство да се намерят артикули, които извършват своите обещания. Въпреки това Florence Organics, водещо име в био натуралната и органична козметика, сътвори два изменящи играта серума, които в действителност ще трансформират кожата ви: и хиалуронова киселина и с витамин С и ретинол .

Тези новаторски серуми съчетават силата на естествените съставки, с цел да обезпечат сияйна, здрава и подмладена кожа.

 



Дневен био серум за лице с Витамин С и Хиалуронова киселина:

Мощна антиоксидантна отбрана: Био-серумът за лице с витамин С е мощен антиоксидант, който пази на кожата от стресовите фактори на околната среда и свободните радикали, които предизвикват прибързано стареене. Включвайки този серум в всекидневието си, вие ще осигурите на кожата си щит против нейното прибързано увреждане и стареене и ще я насърчите да бъде по-красива и сияйна.

Интензивна хидратация: Хиалуроновата киселина, естествено срещаща се субстанция в кожата, е виновна за поддържането на равнищата на влага. С напредването на възрастта способността на кожата ни да създава хиалуронова киселина понижава, което води до сухота и фини линии. Серумът Bio-Face се бори с този проблем, като доставя мощна доза хиалуронова киселина и подсигурява, че кожата ви ще остане хидратирана, плътна и еластична.

Изсветляване : Витамин С също има свойства за изсветляване на кожата, като оказва помощ за понижаване на появяването на тъмни петна и хиперпигментация. При постоянна приложимост Bio-Face Serum ви оставя с очевидно по-ярък и лъчезарен загар.

Стягане и изглаждане: Уникалната формула на Bio-Face Serum оказва помощ за стимулиране на производството на колаген, което води до по-стегнат и равен тип. Фините линии и бръчки понижават, а кожата наподобява по-млада и ревитализирана.

 



 

Нощен био серум за лице с Витамин С и Хиалуронова киселина и Ретинол:

Подобрено възобновяване през нощта с помощта на вълшебната анти-ейдж съставна част Ретинол, който спомага за обезвреждане на свободните радикали и подтиква производството на колаген и еластин : Докато спим, кожата ни работи интензивно, с цел да се възвърне и регенерира. Серумът за лице Bio-Night ускорява този развой, като доставя мощна композиция и от Витамин С и Хиалуронова киселина. В резултат на това се събуждате с кожа, която наподобява освежена, ревитализирана и подготвена да посрещне деня.

 Успокояващ резултат : Серумът за лице Bio-Night е дефиниран с успокояващи съставки, които оказват помощ за усмиряване на раздразнението и понижаване на зачервяването. Това го прави отличен вид за тези с сензитивна кожа или положения като розацея.

Мощно антиоксидантно деяние: Подобно на дневния си аналог, Bio-Night Face Serum съдържа Витамин C, който продължава да работи антиоксидантно и вълшебно, до момента в който спите. Това значи, че кожата ви е предпазена непрекъснато, което подсигурява, че се събуждате със здрав и ослепителен загар.

Дълбока хидратация: Хиалуроновата киселина в Bio-Night Face Serum подсигурява, че кожата ви остава хидратирана през цялата нощ, позволявайки й да се възвърне и регенерира дейно. Резултатът е по-плътна, по-млада кожа до сутринта.

 



 

Защо да изберете Florence Organics?

100% натурални и био сертифицирани съставки: Florence Organics се ангажира с артикули, които са щадящи към кожата и околната среда.

Произведено в Италия: Серумите са създадени в Италия с най-високи стандарти за качество.

Достъпни цени: Florence Organics предлага качествени артикули на налични цени, с цел да може всеки да се радва на красива и здрава кожа.

 

Био серумите за лице с Витамин С и Хиалуронова киселина от Florence Organics са ключът към сияйна, здрава и подмладена кожа. Открийте хубостта на природата и се насладете на блясъка, който заслужавате!

Bio-Face Serum с витамин C и хиалуронова киселина на Florence Organics и Bio-Night Face Serum с витамин C и ретинол са наложителни във всяка рутинна грижа за кожата. Тези мощни серуми се оправят с разнообразни кожни проблеми, от стресови фактори на околната среда и прибързано стареене до сухота и неспокойствие. Като включите тези артикули в ежедневния си режим, вие давате на кожата си инструментите, от които се нуждае, с цел да наподобява и да се усеща по най-хубавия метод. Усетете разликата на Florence Organics и направете гражданска война в грижата за кожата си през днешния ден.



Допълнителна информация:



 

Следвайте ни: 





 

 

* обява

 

 

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР